L’Ajuntament de la Ràpita treu a licitació, aquest dimarts, el projecte d’urbanització del carrer Constància, el qual té un pressupost de 171.000 euros i un termini d’execució de cinc mesos i mig. Des de l’inici del projecte, el govern municipal treballa per dignificar i adequar aquest tram del carrer Constància que presentava una imatge força deteriorada.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, exposa que “amb aquesta licitació es farà realitat un projecte històric per a la Ràpita, que vam començar a finals de la passada legislatura i que finalitzarem ara en aquesta tercera fase, perquè tots els rapitencs i rapitenques sabem els anys que fa que les cases velles s’havien d’enderrocar per urbanitzar el tram”. Caparrós destaca la satisfacció que sent el govern local i afegeix que “el projecte dona resposta a la normativa urbanística, perquè les cases velles estaven fora d’ordenació, i sobretot, li dona importància a una de les vies més cèntriques i rellevants que tenim al nostre municipi”.

El projecte d’urbanització comporta l’actualització dels serveis urbanístics i la construcció d’un vial més accessible amb zones enjardinades. A més, la urbanització també contempla la millora de l’enllumenat amb un nou sistema i l’arranjament de les façanes que han quedat visibles.

El projecte de remodelació del carrer Constància es va iniciar a finals de l’any 2018 amb les tasques d’enderroc de les cases velles que ocupaven una part de la via pública perquè estaven construïdes a sobre d’un tram de carrer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.