La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest diumenge al vespre un home de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Tortosa, per conduir de manera temerària pels carrers del barri de la Bordeta, sense carnet i per intentar agredir amb una barra de ferro un dels agents. A més, el vehicle no disposava d’assegurança obligatòria ni d’ITV en vigor. Quan la Guàrdia Urbana el va aconseguir aturar, va localitzar dins del cotxe una bossa amb marihuana i tres cadells de gos que van ser traslladats a la veterinària de guàrdia. Està acusat d’un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat, conducció temerària i conduir sense permís per pèrdua total de punts.

Els fets van passar aquest diumenge cap a tres quarts de nou del vespre, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana que circulava per l’avinguda Pla d’Urgell de Lleida va veure un vehicle que s’incorporava bruscament a la via des de l’avinguda Artesa. Segons expliquen des del cos policial, tot i que el cotxe de la Guàrdia Urbana va activar les llums i va fer senyals al vehicle perquè s’aturés, el conductor no va fer cas de les indicacions i va augmentar la velocitat, posant en perill els vianants que es trobava durant la fugida.

Segons la Guàrdia Urbana, el conductor finalment, es va aturar al quilòmetre 1 de l’L-702, en direcció a Artesa de Lleida (Segrià) i va sortir del vehicle amb una barra de ferro, amb què va intentar colpejar un dels agents, que va poder aturar el cop. L’agent i un altre company el van aconseguir reduir i detenir.

Autor: