El Centre Cívic de Ferreries a Tortosa acollirà el dissabte 17 d’abril  l’última jornada del campionat comarcal d’escacs dels Jocs Esportius Escolars que organitza el Consell Esportiu del Baix Ebre amb el suport tècnic del Club Escacs Tortosa. El torneig, que ha reunit prop d’una seixantena d’esportistes, s’ha adaptat  per complir el Protocol de Represa de les Activitats Esportives i Competicions dels Consells Esportius de Catalunya que estableixen les mesures que evitin el risc de contagi per COVID-19 i contemplen les categories prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i juvenils. Després de l’última ronda del matí tindrà lloc el lliurament de premis també adaptat a la nova normativa. Els jocs esportius, el programa de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, tindran continuïtat al mes de maig amb tres jornades a nivell de Trobada Territorial Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.