El delgat del Govern en funcions, Xavier Pallarés, es mostra optimista pel que fa a la formació d’un confinament regional per al conjunt de les quatre comarques de l’Ebre. A l’entrevista de l’Ebre al Dia, Pallarés ha recordat que com a membre del Procicat ja ha elevat aquesta petició, igual que ho han fet altres zones de Catalunya poc poblades. De fet, ha explicat que s’està treballant en un proposta de confinament per regions amb les entitats municipalistes i en breu, ha dit, les Terres de l’Ebre tindran bones notícies.

“He elevat aquesta demanda de la gent del territori basada amb els números de la pandèmia i jo espero tindre en breus bones notícies. Soc optimista perquè les dades fan que podem estar optimistes, ara bé, per l’experiència de més d’un any lluitant contra la pandèmia, que el que avui es pot veure amb bons ulls, en 24 hores es pot girar”, ha assegurat Pallarés,

No només els alcaldes del territori han demanat un tracte diferencial per l’Ebre, també el teixit econòmic que veuen com una discriminació confinar totes les comarques catalanes per igual sense tenir en compte la densitat de població i la realitat territorial.

Periodista.