Alba Vergés ha subratllat després del Consell Interterritorial d’aquest dimecres que finalment el criteri que adopta l’Estat per a la vacuna d’AstraZeneca, d’administrar-la només a partir dels 60 anys, és el que “sempre havia defensat Catalunya“. La consellera de Salut ha afirmat que els topalls d’edat que havia posat el govern estatal “i que no compartien altres països” semblaven “inadequats” i “no ajudaven a una estratègia de vacunació amb tota la coherència que ha de tenir“. També ha recordat que el Govern havia defensat “sempre” que el criteri d’edat que ara s’adopta fos “prioritari” perquè és “criteri de risc sobre la covid“.

Ens sembla que aquesta és la línia“, ha indicat Vergés, tot i que ha afegit que a l’executiu català no deixem d’estar “sorpresos d’aquest anar i venir” de l’Estat amb unes limitacions que “finalment acaben on sempre havíem defensat des de Catalunya“.

Autor: