El departament d’Agricultura ja ha publicat l’ordre de vedes de la pròxima temporada de caça, regulant tota l’activitat cinegètica a Catalunya. La temporada de caça menor s’obrirà el diumenge 10 d’octubre, i acabarà el primer diumenge de febrer de 2022.
La nova ordre de vedes és pràcticament igual a la de la passada temporada, i té una normativa específica per a moltes espècies que només es poden caçar a les Terres de l’Ebre, en especial les aus aquàtiques. Pel que fa a la mitja veda, que afecta el tudó, es podrà practicar el 22 i 29 d’agost, i el 5 i 12 de setembre.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.