Adif Alta Velocitat (Adif AV) ha licitat, per import de 16.846.516,74 euros (IVA inclòs), el projecte d’instal·lacions de telecomunicacions fixes en el tram Castelló de la Plana-L’Ametlla de Mar i en el ramal Tortosa-L’Aldea/Amposta. Aquesta actuació, que compta amb un termini d’execució estimat de 22 mesos, s’emmarca en el desenvolupament del Corredor Mediterrani.

L’àmbit del projecte es desenvolupa principalment entre Castelló i L’Ametlla de Mar, amb una longitud d’aproximadament 155 km, i els 13 km del ramal Tortosa-L’Aldea/Amposta. D’aquesta manera s’instal·larà en aquests trams la tecnologia de telecomunicacions pròpia de les línies d’alta velocitat.

Entre les principals operacions, destaquen l’execució de les obres de les instal·lacions de telecomunicacions fixes, i totes les actuacions per a les proves i posada en servei, així com les tasques de premanteniment fins a aquest moment.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.