El grup líder en embalatge i global manufacturing Jabil invertirà 12 milions d’euros en la construcció d’una nova planta d’ampolles de paper al Baix Ebre, que implicaran un centenar de llocs de feina. La intenció de l’empresa és reduir entre un 70% i un 80% la presència de plàstic gràcies a la incorporació del paper, aconseguint així solucions més sostenibles d’embalatge. L’expansió “portarà al mercat la primera tecnologia basada en paper a gran escala, a partir de les innovadores capacitats de modelat de pasta d’Ecologic [empresa adquirida per Jabil] i permetrà la producció de diversos centenars de milions d’embalatges de paper nous”.

El director d’Estratègia Corporativa de Jabil Packaging, Emilio Castellà, ho ha confirmat al Setmanari L’EBRE que amplia la informació en l’edició en paper d’este divendres.