Aquesta mateixa setmana l’Ajuntament de Deltebre ha iniciat els treballs de substitució a LED de les 63 llumeneres dels carrers Amposta, Reis Catòlics i Colom. L’actuació, que té un cost econòmic del voltant de 25.000€, es preveu finalitzar durant els propers dies.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquesta actuació s’emmarca en el pla de substitució d’enllumenat a LED dels carrers del municipi, també dels equipaments municipals, que anirem desenvolupant de manera progressiva per tal de millorar la imatge del municipi així com també l’eficiència energètica”. De fet, es preveu un estalvi anual de més de 2.400€ en consum de llum gràcies a aquest canvi.

El canvi d’enllumenat a LED, malgrat que la seva substitució s’ha endarrerit a causa de la pandèmia, és també una actuació que segueix mostrant el compromís de l’Ajuntament de Deltebre per la sostenibilitat. En aquesta línia, recentment es va fer la presentació de la instal·lació de carregadors elèctrics i la cessió de dos vehicles elèctrics per al propi ajuntament, o també el projecte d’instal·lació de plaques fotovoltaiques en set equipaments municipals, el qual està en procés de contractació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.