El velòdrom de Mataró acollirà aquest dissabte, 6 de març, la primera prova de la temporada de pista de la Federació Catalana de Ciclisme, la Lliga de Pista Ciutat de Mataró, oberta per a cadets (homes i dones), júniors (homes), elit i sub23 (homes) i open (dones). Sàrria una prova molt especial ja que és la primera que alberga el velòdrom del Maresme després de la seva reforma en 2020, encara que a causa de la pandèmia, serà a porta tancada i amb accés limitat de tècnics.

La competició començarà a les 10.00 i s’estendrà fins a les 13.30, si bé el programa pot sofrir variacions sobre la base de les inscripcions, que es tanquen aquesta tarda a les 18.00 hores. Una participació que, de moment, supera lleument la quarantena de corredors, i que registra noms com els dels elits Erik Martorell i Pol Hervás, els sub23 Marc Acero, Eric Catalán i Pau Torrent, els júniors Marcel Pallarés i Axier Casat o les dones Maria Banllés, Fina Casas, Laura Rodríguez, Ester Rubio i Marta Vilanova.

El programa contempla proves d’escratx i eliminació per a totes les categories, i puntuació, per a open i júnior, així com la sempre espectacular longest lap, en aquest cas exclusivament per a cadets.

D’altra banda, el calendari de la FCC no inclou de moment més proves de la Lliga de Pista en el seu web, a causa de la incertesa que envolta a la temporada a causa de la pandèmia, encara que està previst que hi hagi una altra cita més a Mataró, així com les dues proves de Barcelona que també estan incloses en la Lliga de Pista de l’Espanyola, el 27 de març i el 15 de maig.

Font: Federació Catalana de Ciclisme

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.