El Logronyo femení no va poder sorprendre el Real Madrid dimecres la tarde i va caure per 2 gols a 0 a Valdebebas, camp on juga el primer equip mentre durin les obres de remodelació del Bernabeu. L’ampollera Laia Ballesté va tornar a l’onze inicial de l’equip riojà, a l’eix de la defensa quallant un bon partit.

L’enfrontament va resultar bastant espès en l’apartat futbolístic. El duel era l’únic que li restava als dos conjunts per recuperar i actualitzar la classificació després d’un temporada marcada pel Coronavirus que encara té cinc partits pendents de ficar al dia, tres d’ells del líder indiscutible de la lliga el FC Barcelona, que compta amb set punts de marge respecte al segon classificat després de guanyar els disset compromisos disputats fins ara.

Marta Cardona va fer el primer gol i Chioma Ubogagu, que tornava aquest dimecres a la disciplina de l’equip, va fer el segon amb una definició de molta qualitat. Cap dels dos equips va estar realment còmode sobre el camp, tot i que les blanques tenien el control absolut davant un conjunt ben plantat en defensa. Fruit de dues jugades aïllades arribaven els gols que li donaven l’avantatge definitiu.

Tot i això, les visitants van tenir el primer gol a l’abast en una internada per la dreta quan Judith s’escapolia de les defenses i quan arribava al vertex connectava una rematada que buscava l’escaire esquerre del primer pal on la portera Misa refusava amb problemes l’esfèric (32′). Quan semblava que l’empat a zero seria el resultat definitiu al descans, una internada per banda esquerra de Jakobsson li permetia fer la centrada rasa a la frontal de l’àrea on Linda tapava l’intent de rematada de Jéssica Martínez, amb la mala fortuna que sortia el rebot cap dins de l’àrea on a Marta Cardona, incorporant-se de segona línia, li quedava franca per a afusellar creuat a Pamela (41′). Amb aquest mínim avantatge s’arribava al descans.

A la represa, una nova escapada de Jakobsson per la banda dreta li permetia fer la passada de la mort a l’interior de la gran per al xut mossegat de Kaci que controlava sense problemes Pamela (59′). Era l’única ocasió de perill que van gaudir fins a la recta final, quan a falta de quatre minuts per la conclusió, una pilota filtrada a l’esquena de les centrals del Logronyo deixava a Chioma Ubogagu completament sola a l’interior de la petita on rematava creuat sense que pugués fer absolutament res la portera riojana.

El Madrid després d’aquest resultat recupera el tercer lloc a la classificació a 10 punts del capdamunt de la classificació, mentre el Logronyo està penúltim de la taula amb 14 punts a tres de l’Sporting de Huelva, equip que marca les places de salvació. Aquesta setmana torna la competició a la Lliga Iberdrola, després dels compromisos de seleccions, i el conjunt de la Rioja rebrà al seu terreny de joc al Real Madrid CFF diumenge a partir de les 12 del migdia.