Els Agents Rurals han enxampat una persona in fraganti que acabava de reconèixer la col·locació de 70 trampes tipus cep per caçar ocells a les Terres de l’Ebre. En total havia capturat 6 tords, 5 cotxes fumades, 6 pit-roigs i 1 tallarol capnegre.

El cos dels Agents Rurals recorda que l’ús, la tinença i el comerç d’aquests mitjans de caça estan prohibits per la llei ja que no són selectius. La captura d’espècies protegides i l’ús dels ceps poden ser constitutius d’un presumpte delicte contra la fauna.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.