El Deltebre Dansa 2021 escalfa motors. El festival ha obert inscripcions Early bird, amb condicions exclusives per als primers alumnes que confirmin la participació en el certamen. Així, si fan la inscripció abans del 10 de març, s’estalviaran 150€ respecte al preu oficial final de la matrícula.

Després de la pausa obligada del 2020, el XVI Deltebre Dansa se celebrarà del 5 al 18 de juliol de 2021, en una edició extraordinària que per primera vegada combinarà el format presencial habitual amb una nova oferta d’activitats virtuals. El festival mantindrà el mateix esperit i estructura dels darrers anys (tallers professionals i d’iniciació, conferències i espectacles d’alt nivell artístic) però amb la incorporació de formats virtuals complementaris, com retransmissions de vídeo en temps real i cursos en línia. D’aquesta manera es vol apostar per nous formats i arribar a nous públics. L’edició 2021 manté el llistó alt i comptarà amb la presència de professors de reconegut prestigi, el nom dels quals es revelarà conjuntament amb el programa d’activitats  aquesta primavera.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.