S’habilitarà almenys un punt de vacunació a cada comarca a partir de la setmana vinent.

El Departament de Salut ja té preparat el procediment per començar a vacunar, aquesta setmana i amb la vacuna d’AstraZeneca, el personal de tots els centres educatius d’escoles i instituts de Terres de l’Ebre de fins a 55 anys. Aquesta tarda s’ha procedit a notificar als més de 3.700 professionals del territori.

Així, cada una d’aquestes persones que treballa en aquests centres rebrà un SMS al seu telèfon mòbil que el redirigirà a un web per autoprogramar-se quan i on vol ser vacunat. L’operativa permet als professionals que escullin entre els dos centres vacunals de COVID-19 que Salut té desplegats arreu del territori, i entre algunes franges horàries establertes.

Actualment hi ha habilitats els punts de vacunació de Roquetes i de Móra la Nova. A partir d’aquesta pròxima setmana la previsió és disposar d’almenys un punt de vacunació a cada comarca de les Terres de l’Ebre.

Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre, ha remarcat “tota la coordinació i l’excel·lent feina que fins ara estan realitzant tots els equips de vacunació de l’Atenció Primària de l’ICS i tots els professionals implicats arreu de les Terres de l’Ebre”, alhora que ha aprofitat per “fer una crida per animar a tot el personal de centres educatius a vacunar-se per tal d’aconseguir com més aviat millor aquesta desitjada immunitat de grup”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.