Les obres de construcció del nou dipòsit d’aigua del Poble Nou del Delta, que permetrà donar resposta a les mancances de subministrament en aquest nucli del Delta de l’Ebre, encaren la recta final. El nou dipòsit, de 600 metres cúbics de capacitat, suposarà una millora substancial de l’abastiment d’aigua potable en un nucli en què el creixement turístic experimentat feia impossible abastir el municipi amb el dipòsit de 70 metres cúbics que existia. “Donem resposta a una mancança molt important en aquest municipi que, en temporada alta, ens obligava a abastir amb camions la xarxa d’aigua potable”, assenyala l’alcalde, Adam Tomàs.

Aquestes obres, amb un pressupost total de poc més de 300.000 euros, formaven part del plec de clàusules del concurs de gestió de l’aigua que el 2004 va guanyar Sorea i que van en càrrec a tarifa. L’any 2018, l’Agència Catalana de l’Aigua va atorgar a l’Ajuntament d’Amposta una subvenció de 80.000 euros. “Aquests 80.000 euros de subvenció de l’ACA revertiran sobre les arques municipals”, afegeix Tomàs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.