El Barça femení amb la lliga ben encarrilada després d’haver sumat quinze victòries en els quinze partits que han disputat fins ara, afronta una setmana intensa que acabarà amb la disputa de la final de la Copa de la Reina que les enfrontarà al Logronyo femení de l’ampollera Laia Ballesté i que es disputarà el proper dissabte dia 13 de febrer a Màlaga.

Abans, però, l’equip de Lluís Cortés i Rafel Navarro tindràn que superar al Betis (penúltim classificat de la lliga amb els mateixos punts que el coer) per sumar la setzena victòria consecutiva. Compten amb un coixí de set punts respecte al segon classificat, el Levante, a falta de recuperar quatre partits pendents (Eibar, Madrid CFF, Granadilla i Athletic Bilbao) quan van tancar la primera volta de lliga el passat cap de setmana quan es van imposar per 0 gols a 2 al Logronyo, rival amb qui s’enfrontarà dissabte vinent i que va arribar de forma sorpresiva a la final de la Copa després d’eliminar a l’Athletic de Bilbao.

Cortés en declaracions a mitjans del club ha ressaltat que “Són igual d’importants els tre punts contra el Real Madrid que els tres contra el Betis“. L’entrenador blaugrana ha advertit del perill d’un conjunt verd-i-blanc que ve de guanyar contra l’Sporting a la darrera jornada “el Betis, a principi de temporada, tots pensàvem que havia fitxat bé, però durant l’any els resultats no els han acompanyat. Tot i això, és un rival que ve de guanyar després de molts partits i això també canvia la moral“, sentenciava. A més, el tècnic lleidatà valorava el canvi a la banqueta que ha sofert el quadre bètic “les dinàmiques dels equips, quan són dolentes, s’han de canviar. I això moltes vegades implica canviar l’entrenador. El Betis ho ha fet, Juan Carlos Amorós ve de portar un equip com el Tottenham, d’una lliga molt competitiva“.

El Barça va assolir el rècord històric de victòries consecutives, però no es volen relaxar “Estem molt contents d’haver aconseguit aquests rècords. L’equip està preparat per guanyar cada partit, però aconseguir-ho és molt difícil. Té molt mèrit. Els rècords seran una conseqüència de fer les coses com a nosaltres ens agrada“.

El conjunt sevillà després de nou derrotes consecutives va poder deixar la cua de la classificació aconseguint una victòria fonamental davant l’Sporting Huelva, rival directe en la lluita per la permanència, i voldrà aprofitar la inèrcia positiva per a sorprendre al líder indiscutible.

El partit arrancarà a partir de les 19.00 de la tarda a l’estadi Johan Cruyff, on de moment les blaugrana han sumat vuit victòries i han marcat quaranta-cinc aconseguint la golejada més àmplia del que porten de lliga (9-0 davant el Santa Teresa a la desena jornada del campionat).