L’Elx, el fins llavors darrer classificat de la lliga, va sorprendre a l’Alzira del tivissà Carles Saladié (5-2) i li complica una mica més les intencions d’estar entre els quatre primers classificats que donen lloc a disputar la fase de promoció d’ascens a Primera Nacional de futbol sala.

Sortida fulgurant de l’equip il·licità que en va tenir prou en els primers deu minuts de partit, per situar un contundent 3-0 al marcador davant el desconcert dels de la Ribera Alta. A la segona part, amb el sorprenent 5-0, Pablo García i Gabri van aconseguir maquillar la derrota.

En els primers instants, Porky es va haver d’emplear a fons en tres ocasions consecutives. L’Elx va sortir endollat i amb clares intencions d’assetjar la porteria visitant. Al minut sis, a la sortida d’un córner, pilota penjada i rematada d’Óscar Ruiz per a fer el primer. Poc després, Manu García feia el segon en aprofitar un rebuitg.

La superioritat local era tangible i Iborra feia el tercer en quear-se sol davant el porter el que no podia fer absolutament per evitar el tercer que complicava les opcions de remuntada dels d’Alzira. La reacció però no es va fer esperar i a l’últim tram del primer temps, però no es va traduir en el gol que retornés les esperances als valencians. A la represa, va haver-hi alternances en els atacs, però camí de la mitja hora van arribar el quart i el cinquè del conjunt local que finiquitaven el partit. En la recta final arribaven els dos gols que maquillaven el tanteig quan el jove Pablo García feia el primer a falta de tres minuts per al final i Gabri a l’últim minut feia el definitiu 5-2.

Resten dos partits davant el Manzanares i a la pista del Bisontes Castelló i el conjunt del tivissenc Carles Saladié ja es centra amb la lluita per la permanència de cara al segon tram de competició.