Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra  i de la Policia Local de Deltebre han realitzat els passats dies 28 i 29 de gener un dispositiu conjunt de control de les normes de prevenció sanitàries per la pandèmia de COVID-19. Arran de la detecció d’un increment rellevant de nous positius en la població, els mossos i la Policia Local van plantejar un dispositiu especial per incrementar el control i la vigilància de la normativa de prevenció sanitària.

Amb la participació d’agents de la Policia Local i de mossos de seguretat ciutadana, ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius), i policia administrativa, l’operatiu s’ha realitzat en diferents franges horàries i s’han controlat els accessos a la població, les restriccions dels establiments comercials i de restauració i les limitacions en trobades i interaccions socials.

En el decurs del dispositiu s’han realitzat 94 inspeccions a establiments i en 20 controls de pas on s’han controlat 1625 vehicles. S’ha constatat que la gran majoria dels establiments compleixen la normativa però s’han aixecat 5 actes per no portar mascareta a les terrasses dels locals de restauració. Respecte al incompliment del confinament municipal s’han aixecat 17 actes i 7 més per no portar mascareta”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.