Sense oposició. Res va poder fer la Penya davant un FC Barcelona, que va imposar la lògica i es va imposar de forma contundent davant el conjunt verd-i-negre, que amb l’anotació aconseguida en els quarts imparells va llençar per la borda tota opció de contrarrestar el joc del líder indiscutible de la categoria, que va sumar la dissetena victòria en disset partits disputats, sumant tots els punts en disputa.

El Barça no va tenir pietat de la Penya de Paula Curto i va guanyar de manera contundent (68-34), en un partit dominat de cap a peus. Les d’Isaac Fernández es van exhibir amb una gran actuació coral i Júlia Maria Rueda va portar la batuta anotant 18 punts i sent la millor jugadora del duel per part blaugrana.

Les locals van tenir un inici fulgurant i en estat de gracia que marcaria el transcurs del partit. Les badalonines que venien de guanyar en la darrera jornada només han estat capaces d’anotar 16 punts en els primers dos quarts on s’ha arribat al 30 a 16 al descans.

El tercer quart ha estat demolidor per les d’Isaac Fernández que han realitzat un parcial de 13 a 2 deixant dat i beneït un partit amb la mateixa tònica fins el final. Les jugadores blaugrana, coneixedores del potencial de l’ampostina Paula Curto, van poder frenar-la en tot moment i tot i jugar 24 minuts, no va tenir el seu dia i no va poder anotar cap punt. Tan sols la seua companya Marta Oliver, anotadora d’11 punts durant el partit, va poder ressistir i ser la jugadora visitant més incisiva en atac sent la única jugadora capaç d’anotar per sobre les deu punts.

Era un partit on ja vam dir en la prèvia que el Joventut de Badalona, tenia més a guanyar que a perdre en la visita al feu del líder. Ara toca mirar endavant i refer-se contra més aviat millor de la ratxa de dues derrotes consecutives davant el Viladecans i el conjunt culer, que de ben segur disputarà la fase d’ascencs a la Lliga Femenina Endesa, màxima categoria del bàsquet femení estatal. No obstant, reben a l’Olímpic de Badalona la visita del Lima-Horta (un altre dels rivals més forts de la categoria) que està a tan sols dos punts del Barça i que compta amb un coixí de tres victòries respecte al tercer classificat, l’Advisoria Maresme. El duel es disputarà diumenge a partir de les onze del migdia.