Jornada nefasta per als interessos del Joventut Almassora en el retorn a la competició després de les restriccions i el temporal Filomena que les tenia inèdites des del passat 19 de desembre. Les castellonenques a més de perdre el primer partit com a locals, han vist com les victòries del rivals directes com l’Albacete i l’Alhama les hagi fet allunyar a set punts de les places de promoció d’ascens, tot i tenir dos partits pendents de recuperar.

Els dos conjunts van saltar al camp conscients de la importància dels punts en joc, per no despenjar-se de la zona capdavantera. El partit amb se li ficava de cul per al conjunt llevantí quan als set minuts la portera Mar es veia obligada a abandonar el partit als set minuts de joc. El canvi obligat li va donar la possibilitat a Àngela a ficar-se baix dels pals i es convertiria en la protagonista del duel. La primera meitat va ser igualada, arribant a la recta final dels primers quaranta-cinc minuts que serien determinants de cara a la sort dels punts en litigi. La primera ocasió clara del partit va estar a punt d’avançar a les locals quan Anna Lizarraga rematava a boca de canó davant l’encertada actuació de la portera i el rebot li caia a peus d’Ana Belen que va topar amb Àngela en primera instància i després, quan ja es cantava el gol, veia com una defensora desviava la pilota sobre la mateixa línia amb el genoll. La rèplica la donava el Llevant quan en una pilota penjada des de la frontal deixava a Gemma totalment sola dins la petita i es precipitava a rematar massa tou a les mans de la portera castellonenca. Kanae estava providencial per a evitar el gol visitant quan en un embolic a l’interior de l’àrea que finalment li caia a peus de Sandra, que amb tot a favor, rematava massa centrat damunt el cos de la portera.

El partit seguia sent parell fins que Andrea aprofitava una pilota filtrada entre línies per a superar en velocitat a la defensa i presentar-se sola contra Kanae a la que superava amb un xut ras a nou minuts del descans. El gol tocava psicològicament al conjunt de Castelló que al darrer minut del temps reglamentari no podia aturar l’atac de Gemma per l’esquerra que assistia a Fiamma a l’interior de l’àrea on trencava a la defensora local i afusellava el segon gol ajustant la pilota a mitja alçada al costat del pal dret de la porta local. Gerro d’aigua freda per a les castellonenques que veien com se’ls hi ficava el partit coll amunt.

A la represa, van sortir esperonades les jugadores de Víctor Adamuz que trobaven el gol que retallava les distàncies al marcador als dos minuts de joc. En una centrada des de la línia de fons la pilota arribava al cor de la petita on Aida rematava tirant-se en planxa amb el cap i de nou trobava la incommesurable actuació de la portera Àngela que refusava en curt caent-li la pilota a peus de Arteaga que rematava al costat del pal i topava amb la intervenció de una defensora que salvava el gol. El refús li caia de nou a Aida que tornava a topar amb la figura de la portera, que no podia evitar la quarta rematada consecutiva d’Iris des de la frontal que retallava les diferències amb una vaselina precisa. Semblava que el gol li donaria ales al conjunt castellonenc. Però sense temps d’assaborir-ho, tan sols dos minuts més tard, Raquel protagonitzava una acció personal en que marxava de fins a tres rivals i la pilota li arribava a Fiamma al vertex esquerre de l’àrea on després de driblar a dos rivals conectava una rematada creuada que superava l’estirada de Kanae. Cop dur per a les aspiracions de l’Almassora. En un servei de córner van disposar el filial blaugrana d’una clara opció per ampliar la renda al marcador, quan Raquel de cap rematava llepant el pal. Del possible 1-4 es passava al 2-3. En una internada per banda dreta Iris era objecte d’un clar penal, que s’encarregava de transformar Aida ajustant la seva rematada a l’esquerra de la portera (53′).

Restava més de mitja hora per buscar la remuntada. El monòleg en que es va convertir el partit així ho feia pensar. Però tot i succeir-se les ocasions, entre la defensa i la portera llevantina es van encarregar de desfer totes les opcions d’un Almassora que va acabar desesperat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.