L’empresa de Móra la Nova Astreea Spain ha dissenyat iglús de film transparent per combatre el fred, però també la pandèmia. Aquestes bombolles es presenten com una solució eficaç per frenar els contagis de Covid-19 en el sector de la restauració, ja que compten amb un sistema de renovació de l’aire i, a més, permeten resguardar-se de condicions climatològiques adverses. A la mateixa població de la Ribera d’Ebre ja en tenen tres en un restaurant.

Són iglús transparents de PVC que compten amb un sistema d’higienització de l’aire mitjançant làmpades de rajos ultraviolats. Es plantegen com una alternativa al tancament del sector, ja que permeten aïllar els clients i evitar així contagis, alhora que els protegeixen del fred, la pluja o la neu.

Els iglús tenen una capacitat de fins a sis persones i disposen de sistema elèctric. L’empresa assegura que, cada cop que un client surt, en quatre minuts es desinfecta l’espai.

 

Autor: