El passat 18 de gener, gràcies a l’avís d’un ciutadà, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Gandesa van poder localitzar i aturar a la localitat de Vilalba dels Arcs una furgoneta ocupada per tres homes que transportaven ferralla, bombes d’aigua i eines del camp les quals podrien ser producte d’algun fet delictiu.

Els tres ocupants de la furgoneta, que resideixen a la comarca del Segrià, no van poder justificar la procedència dels objectes que duien carregats al vehicle.

Davant aquests fets, els agents van intervenir els objectes de manera preventiva i van iniciar una sèrie de gestions per tal d’esbrinar la seva procedència.

Com a resultat de les indagacions una part del material intervingut ha estat reconegut pels seus legítims propietaris com el sostret en tres robatoris i un furt ocorreguts el mateix dia 18 a magatzems rurals de les localitats de Batea i Flix.

Els objectes reconeguts han estat retornats als seus propietaris mentre continua oberta la investigació per tal de determinar si la resta d’objectes també estan relacionats amb altres fets delictius ocorreguts a la zona en les últimes setmanes.

Els tres presumptes autors dels fets han estat investigats en les diligències instruïdes arran d’aquests fets i resten pendents de comparèixer davant de l’òrgan judicial competent quan siguin requerits.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.