El jutge de competició de la RFEF ha decidit ajornar el partit de la 16a jornada de la Primera Iberdrola pels casos de Covid-19 a l’equip canari. El Barça-Granadilla, programat per aquest dissabte a l’Estadi Johan Cruyff i corresponent a la setzena jornada de Primera Iberdrola, ha estat ajornat. Les canàries havien sol·licitat l’ajornament del partit en tenir diversos casos confirmats de Covid-19 a la seva plantilla. Així, el jutge de competició de la RFEF ha decretat la suspensió del partit, seguint la normativa vigent en els protocols sanitaris. El duel es jugarà en una nova data.

Serà el quart partit ajornat que tenen les blaugranes que tornaran a jugar el proper dimecres afrontant la propera jornada de lliga intersetmanal davant l’Athletic de Bilbao. Després afrontaran un calendari atapeït on disputaran partit cada tres dies per mirar de recuperar els enfrontaments pendents. El Reial Madrid serà el proper rival de les jugadores que entrena Lluís Cortés i el gandesà Rafel Navarro i el dia 3 de febrer, dimecres, recuperaran un dels duels que tenen pendents de recuperar de la sisena jornada davant el Llevant. Els restaran per disputar els xocs de la vuitena jornada davant l’Eibar, el desplaçament davant el Reial Madrid CFF que va quedar ajornat pel temporal Filomena, i ara el duel davant el Granadilla canari.

Tot i això les culers són líders, tot i tenir quatre partits pendents de disputar, amb un coixí de cinc punts respecte al segon classificat, el Reial Madrid, havent-ho guanyat tot fins ara en les dotze jornades disputades fins ara.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.