Aquest matí, el cap de llista del PDeCAT a la demarcació de Tarragona, Marc Arza, acompanyat per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i altres membres de la candidatura, com Irene Mallol, número 3, Montse Caelles, número 5 i regidora de promoció de Reus i Lourdes Aluja, número 13 i alcaldessa de Pradell de la Teixeta, han sortit al carrer per tal de fer palès la situació en que es troba el sector del comerç.

El govern de Junts i ERC va decidir tancar tots els comerços en cap de setmana, en plena època de rebaixes, a tot el país, sense cap consideració territorial. Arza, ha recalcat que “en cap cas es critica que es prenguin mesures per millorar la situació sanitària”, sinó que el que el PDeCAT posem de manifest és “que el govern pren aquestes mesures a cops de destral, i no amb suaus talls de bisturí”. “Hi ha comarques on les xifres són més baixes”, ha explicat el candidat, que ha demanat que les mesures es puguin prendre per municipis concrets o regions sanitàries.

Darrera de cada botiga que tanca, hi ha una família que pateix”, ha denunciat el candidat, afegint que “pateix perquè el govern no ha habilitat les ajudes necessàries perquè comerciants i autònoms puguin tirar endavant”. Arza, ha exposat que “ja no hi ha excusa”, fent referència a que ja fa 10 mesos que estem en pandèmia i que “la improvisació dels primers mesos era comprensible, la improvisació que hi ha ara és inacceptable, el govern de la Generalitat no respon a les necessitats del país”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.