Un total de 69 persones han estat diagnosticades amb covid a Roquetes entre l’1 i el 13 de gener. Davant d’aquest alarmant augment de casos l’alcalde Paco Gas s’ha adreçat a la població a través d’un vídeo per demanar-li el compliment estricte de les mesures de restricció establertes.

L’alcalde ha explicat que l’increment de casos a Roquetes és conseqüència de les festes nadalenques. Dels 69 casos diagnosticats, 10 són de la Raval de Cristo i 59 de Roquetes, i del total 39 són dones i 30 homes, el que suposa que cada dia s’infecten de mitjana 5,3 persones.

Unes dades massa altes que segons Gas “és una conseqüència del que no s’ha fet, es a dir, complir amb les mesures que el Departament de Salut i el mateix Govern de la Generalitat ens estan dient cada dia. Un fet que fa que el sistema sanitari es col·lapsi i no pugui atendre a altres persones afectades per diferents patologies i a més també tingui afectacions a l’economia”.

Gas ha insistit que “el fet de poder-nos vacunar no ens ha de fer relaxar de l’actitud diària de complir amb les mesures recomanades des del Departament de Salut i Govern de la Generalitat”.

Des del dia 16 de juliol de 2020 fins al 14 de gener de 2021, 342 persones han estat afectades per la covid-19 a Roquetes, 43 de les quals a la Raval de Cristo.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.