El Departament de Salut de la Generalitat ha sumat aquest dimecres 167 nous contagis covid-19 a les Terres de l’Ebre. Les dades continuen empitjorant. La velocitat de propagació del virus se situa en 1,33 (4 centèsimes més que dimarts) mentre que el risc de rebrot ha pujat 73 punts les últimes 24 hores i s’enfila als 755.

Els casos confirmats acumulats per proves PCR o test antigènic ràpid s’eleven a 7.220, dels quals 6.962 ho han estat a través de proves PCR o test antigènic ràpid.

En les últimes 24 hores no s’ha registrat cap defunció i el nombre de morts a les Terres de l’Ebre es manté en 131.

Pel que fa al nombre d’hospitalitzacions han baixat a 53 (2 menys que dimarts). A l’UCI hi ha 493 ingressats a nivell de tot Catalunya (16 més que ahir i 101 més que fa una setmana).

D’altra banda, el nombre total de persones vacunades s’eleva a 2.258 (307 més que en el balanç d’ahir).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.