El debut del seleccionador tortosí Toni Gerona no va poder ser millor amb el combinat de Sèrbia en els classificatoris per a la EHF Euro 2022 davant la temible França. Tot i així van segellar una victòria vital i un empat en els dos primers partits classificatoris per a l’europeu.

Els de Gerona van poder confirmar els seus primers punts en el Grup 1 de classificació. Era la primera victòria dels serbis davant França des de fa quasi 21 anys, quan a Sidney 2000 van poder gaudir del seu últim triomf. Sèrbia ara haurà de jugar contra Grècia el següent 13 de gener.

En el primer partit l’equip dirigit per Toni Gerona es va imposar per 27-24, tot i no comptar amb nou dels seus jugadors habituals, incloent a Petar Nenadic i Nemanja Zelenovic, dues de les figures més destacades del combinat serbi.

El seleccionat ebrenc, va demostrar a més que aquest triomf no va ser fruit de la casualitat, i en el segon partit contra França a casa del combinat gal, es van poder emportar un valuós empat a 26 gols, que li permet encapçalar la taula classificatòria del grup 1. Bèlgica i Grècia, els altres dos equips del grup, encara no han debutat en la competició pels ajornaments dels seus partits.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.