Triomf transcendental i segona victòria a casa d’aquesta temporada del CBT de Berni Álvarez davant un rival directe com l’Hozono Global (73-67), coer de la categoria amb un punt menys que els tarragonins (tot i els dos partits pendents de recuperar amb que tancaven l’any 2020). Ha estat un triomf fonamental i balsàmic després de conèixer durant la setmana la greu lesió que tindrà apartat dels terrenys de joc durant més de sis mesos a un dels jugadors més importants de la plantilla, Víctor Vinós lesionat al lligament creuat en la passada jornada, amb possible intervenció.

L’Ibersol CBT s’ha trobat amb un rival que li ha plantejat un partit complicat i igualat, que s’ha decidit al final gràcies a la constància i concentració de l’equip tarragoní. Un triple d’Àdrià Duch servia per iniciar un partit igualat. Els blaus es mostraven encertats des de la línia de tres; Jaume Zanca anotava dos triples consecutius mentre que Adrià Duch sumava el seu segon (15-9). Els del Serrallo comandaven amb comoditat el partit, mostrant-se efectius des del 6,75 amb un altre triple de Dani Fernández i anotant-se el primer quart per 19 a 14.

Els murcians iniciaven els següents deu minuts disposats a disputar el partit a un Ibersol CBT que veia com perdia la rendia (21-20). Apareixien llavors Dani Tugores amb 4 punts consecutius i Torres amb un 2+1 per posar distància de nou. Els de Berni no es deixaven intimidar pels encerts del rival, i Kevin Coronel tornava a anotar des de la línia de tres. A tres minuts pel descans, Jairis despertava gràcies sobretot a les pèrdues de pilota blaves i es posava a tan sols dos punts. David Fernández, també de tres, posava el 34-31 amb el que s’arribaria al descans.

El CBT mantenia el seu idil·li amb el triple, i Kevin Coronel i Jaume Zanca transformaven el seu segon. Això esperonava el Club Jairis, que responia de la mateixa manera per retallar diferències i posar-se a 4 punts (44-40). Berni Álvarez necessitava reorganitzar l’equip i Coronel assumia el paper anotador. Quatre punts més del jugador de Cap Verd servien per seguir per davant en el marcador, però amb l’alè del rival molt a prop (52-48).

La inèrcia positiva de l’Hozono seguia en l’arrencada dels darrers deu minuts. Un 2+1 convertit dels murcians servia per donar inici al quart, però apareixien els veterans de l’Ibersol CBT per aportar tranquilitat als seus. Dos punts de Ferran Torres i un triple de David Fernández posaven una diferència de +6 amb mig quart per jugar-se. Els de Berni pujaven la intensitat i Torres, atent a les segones jugades, anotava sis punts consecutius (69-62), a falta de minut i mig. La concentració de l’equip era màxima per tal de deixar la victòria al Serrallo, la segona consecutiva a casa (73-67). El jugador de Masdenverge, Jordi Barberà, després de disputar dotze minuts va contribuir en la victòria del seu equip amb dos punts.

El tècnic tarragoní Berni Álvarez es mostrava “molt orgullós! De veritat que feia temps que no sentia tant d’orgull d’un grup de jugadors, la setmana ha sigut molt molt dura i hem pogut treure un partit complicadíssim. Ara treball i més treball“, sentenciava.

Aquesta setmana s’iniciarà la segona volta del campionat rebent a casa dissabte a partir de les set de la tarda al Ventero d’Albacete, al qual es van imposar a la primera volta del campionat de lliga (65-70).

Font: CBT