Després del parèntesi nadalenc la Penya retornava a la competició domèstica afrontant el primer partit de la segona volta davant Sant Josep al que es va imposar per 60-53, mantenint així la ratxa positiva amb que acomiadava la primera volta i situant-se amb un vagatge de 9 victòries i 5 derrotes (al marge de la derrota del darrer partit de l’any davant el segon classificat el Lima-Horta (74-44).

Un triomf basat en un segon quart de notori encert de la Penya que li va poder donar la volta al parcial amb el qual es tancava el primer període (15-16) i amb un 16-9 van capgirar el duel amb el 31-25 amb el qual marxaven al descans. Les visitants van aconseguir ajustar de nou el marcador al tercer quart amb un 12-16 que les deixava dos punts per sota de cara a uns darrers deu minuts on la selecció de tir local va ser decisiva amb un 17-12 que sentenciava el partit, tot i anotar un sol punt en els darrers cinc minuts de la confrontació.

L’ampostina Paula Curto va contribuir amb set punts en la victòria del seu equip amb dos cistelles de dos punts de tres llençaments, un triple de set intents i 3/10 en tirs lliures, sent la quarta màxima encistelladora del seu equip per darrera Marta Oliver (màxima encistelladora del seu equip amb 11 punts) i Elma i Laia Soler amb 10.

Les badalonines se situen quartes a 3 punts del líder de la categoria, el FC Barcelona (que compta amb un partit menys disputat) i s’afiancen a la part capdavantera del grup en el l’any del debut a la categoria de les verd-i-negres.