El Ple de l’Ajuntament de L’Aldea va aprovar els pressupostos del 2021, amb els vots favorables de l’equip de govern de Junts per L’Aldea i l’abstenció dels membres d’Endavant, amb un import de 4.379.498,20 €.
Es destinaran 972.000 a inversions dels quals 527.000 estaran subvencionats.
Com a principals actuacions cal destacar, la remodelació de l’antiga N-340 en una avinguda arbrada, ajudes directes al comerç, la posada en servei del transport social per a la gent gran, millores als centres educatius, socials i culturals o al seu entorn, una dotació de 244.738 € per a millorar camins o la creació de la pista de pàdel.

Xavier Royo, Alcalde de l’Aldea: ”L’aprovació d’aquest pressupost, és un fet històric, ja que representa poder començar les millores a l’av, Catalunya en una primera fase, que amb dos anys, podrem tenir una Avinguda totalment renovada des de l’Ajuntament fins al c/ Monturiol i que representarà que els dos grans nuclis urbans que tenim a L’Aldea podran estar units físicament per primera vegada”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.