Aquest any, tot i la pandèmia, la màgia dels Reis d’Orient i la Fada Estella segueix present a Deltebre. Per això, seguint les restriccions establertes per evitar la propagació de la covid-19, el dia 5 de gener els Reis d’Orient, enlloc de recórrer els carrers amb la cavalcada, estaran presents al Parc Fluvial del Delta en tres horaris diferenciats (17, 18.30 i 20 hores) per tal que tots els xiquets i xiquetes els puguin rebre.

Per poder anar-hi cal fer una inscripció a través del formulari online: https://forms.gle/8ha5RTeq82PKjXsR9 o a través del telèfon 622 015 070 en el següent horari d’atenció: 31 de desembre: de 07h a 19h; 2 de gener: de 08h a 19.30h; 3 de gener: de 09h a 14h; 4 de gener: de 07h a 21h; i 5 de gener: de 07h a 12h. També es pot fer la inscripció presencialment a l’Ajuntament de Deltebre, al Consell de Riumar i al Centre Esportiu del Delta, en horari d’obertura.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.