El fre a l’espoli d’oliveres mil·lenàries que ha suposat la llei de protecció aprovada enguany pel Parlament, amb una actualització del nombre d’exemplars protegits al Montsià, és el titular principal de la portada de l’edició en paper número 961 del Setmanari L’EBRE, que dedica la imatge principal a la tractorada que va plantar els vehicles a la platja de la Marquesa per a reclamar a l’Estat que no permeta el retrocés de la línia de costa en la seua estratègia de protecció del Delta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.