Txarango ha anunciat que suspèn de manera definitiva la gira de comiat ‘El gran circ’, que incloia dos concerts a Amposta el passat més d’agost. Aquesta gira estava prevista des del començament del 2020, programada per a més de 100.000 persones i amb totes les entrades exhaurides des d’aleshores. El grup ha obert un sistema de devolució de les entrades que consisteix en la possibilitat de rebre el reemborsament o bé bescanviar-les per un disc “inèdit, d’edició limitada i numerada” que només es podrà adquirir a través d’una reserva fins al 21 de febrer, i que portarà per títol ‘El gran ball’. Es tracta d’un disc doble amb portada il·lustrada per Ricardo Cavolo que recopila alguns dels temes emblemàtics del grup.

Segons una nota que ha fet pública el conjunt, les cançons que inclou el doble han estat “reinterpretades” al costat d’una trentena d’artistes, “amigues i amics del món de la música”.

A banda, Txarango afirma que quan es puguin tornar a fer concerts programarà una nova gira de comiat per “celebrar, de la millor manera possible, el final del viatge”.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.