Naturalitat, amistat, proximitat, rigor, somriure, emoció, felicitat i il·lusió són les paraules que protagonitzen el vídeo amb el qual el Canal Terres de l’Ebre i les 25 persones que integren el seu equip humà feliciten enguany el Nadal i l’Any Nou als seus teleespectadors

Els equips dels diferents departaments de Canal Terres de l’Ebre ballen, riuen i treuen del cor la seva part més emotiva per estar més a prop que mai dels teleespectadors. L’any 2020 no ha estat un any fàcil i una de les coses que més han marcat ha estat la distància que ha separat les persones. Amb el vídeo, Canal Terres de l’Ebre es reafirma amb la voluntat de continuar entrant a les cases de tothom per fer aquesta televisió de proximitat, la de tota la ciutadania de les Terres de l’Ebre.

Per gravar la pfelicitació nadalenca s’ha comptat amb la tecnologia de croma, un pas endavant i una aposta d’aquesta televisió per aplicar nous formats a la seva programació. Amb el blau característic de l’Ebre i amb un blanc anhelant la neu i el fred de l’hivern, enguany Canal Terres de l’Ebre serà més a prop que mai per Nadal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.