El concurs de talents musicals “La Voz Senior” compta amb una nova estrella de les Terres de l’Ebre. En esta ocasió, Joaquín Ascón és un barceloní que es considera un artista aficionat i que recorda que sempre ha cantat. Tot i no poder-se obrir camí al món de la cançó qua nera jove, va poder-se dedicar al món dels moble.

Després d’un gir de 180º a la seua vida, Joaquín va acabar deixant la gran ciutat per traslladar-se en ple cor del delta de l’Ebre. A Deltebre, Joaquín és patró d’un vaixell que fa excursions turístiques pel riu. Ara porta una vida tranquil·la i ha reprès la música a través de Youtube, on penja les seues versions amb els quals ara també pretén conquistar als entrenadors de la versión senior de “La Voz”.

Joaquín Ascón ha escollit la cançó ‘Aunque tú no lo sepas’ per a la seua audició a cegues, mostrant una espectacular veu amb esta cançó d’Enrique Urquijo i acompanyat de la guitarra. Finalment, Antonio Orozco no s’ha pogut resistir a pitjar el botó per descobrir de qui sortia aquella veu. Així, compta amb Joaquín Ascón al seu equip, donant per tancat el ‘Team Orozco’. Pots veure l’actuació i el moment en que Orozco se l’emporta al seu equip. A més, Ascón no dubta en fer bandera, amb orgull, del territori que l’ha acollit.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.