Unió de Pagesos ha traslladat a l’Administració la necessitat que impulsi l’ampliació de les zones regables a la comarca de la Terra Alta, així com la millora de les infraestructures existents a la zona. A més, el sindicat també ha proposat solucions per tal de resoldre aquest tema. Pel que fa al canal Xerta–Sènia, a les comarques del Baix Ebre i el Montsià, el sindicat ha traslladat la necessitat de desencallar la posada en marxa d’aquest regadiu i ja ha confirmat que demanarà una reunió conjunta amb la Comunitat General de Regants Canal Xerta-Sénia i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre per impulsar aquest regadiu.

El sindicat va formular aquestes peticions en una reunió mantinguda aquest dimecres a la seu de la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre amb el delegat Xavier Pallarès i la directora dels serveis territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat, Lidia Pino, a la que també hi van participar representats de la Comunitat de Regants de la Zona Oriental de la Terra Alta.

La petició d’ampliar la zona de rec a la Terra Alta va en la línia del que es va acordar l’agost passat en una reunió amb representants de Consell Comarcal de la Terra Alta, Unió de Pagesos i la Comunitat de Regants de la Zona Oriental, en què es va consensuar la necessitat que l’Administració impulsi l’ampliació de zones regables a la comarca i la millora de les infraestructures actuals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.