El partit davant el Balonmano la Roca s’ha convertit en una final per a l’Handbol Amposta-Lagrama que necessita puntuar aquest dissabte en partit que es juga al pavelló municipal ampostí a partir de les 19 hores de la tarda.

Les de Mateu Castellà no poden ensopegar més després de perdre la setmana passada dos partits importantíssims contra dos rivals directes, l’OAR Gràcia de Sabadell i l’Associació Lleidatana que les han sobrepassat al grup, tot i estar amb els mateixos quatre punts que les de la capital del Montsià, que ara són penúltimes del grup ocupant una de les dues places que donen lloc a baixar de categoria a final de temporada. Les de La Roca del Vallès, que també lluiten per eludir les places de descens (són vuitenes a la classificació amb vuit punts, quatre més que les ampostines amb un partit més disputat respecte a les del Montsià) també van perdre en la última jornada, en el seu cas, per 23 – 32 contra el poderós Sant Quirze. Han guanyat dos dels darrers sis partits concretament davant els conjunts que tancaven la classificació fins a la darrera jornada: l’Almassora (que és el darrer classificat amb tan sols dos punts) i l’Associació Lleidatana, que fins al partit davant l’Amposta estava ocupant la penúltima plaça del grup.

L’Amposta necessita tornar a guanyar per tornar a creure en les seves possibilitats, però també, per no despenjar-se dels rivals en la lluita per la salvació. I a més, ja saben el que es guanyar a les vallesanes, ho van fer en els dos partits de la temporada passada (26-29 al pavelló Nou de la Roca del Vallès i 25-24 a Amposta).

Els àrbitres dessignats per aquest partit seràn els germans Héctor i Òscar Albert i podrà ser seguit en directe a partir de les 18.55 hores en directe pel Facebook al compte: https://www.facebook.com/handbolamposta1975 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.