La tornada a la competició servirà per veure un autèntic partidàs a la lliga LEB Plata: el líder CB Prat rep al FC Barcelona ‘B’, segon classificat a tan sols una victòria dels pratencs. Un derbi català al grup est,  que pot decidir la sort de la primera posició quan encara resta més de mitja temporada.

Els del pivot tortosí Jaume Sorolla arriben a la confrontació després d’haver encadenat sis victòries de forma consecutiva, després de caure en la jornada inaugural amb el Gran Canaria per un punt de diferència. A partir de llavors els barcelonistes, que han oferit la seua millor versió assolint la major victòria de la temporada davant el Bàsquet Navarra on van superar els 100 punts (110-58), s’han situat com al segon millor atac (563) per darrera dels pratencs (590). Sonen tambors de guerra.

Els ‘potablava’ per la seua part, afronten el partit com a l’únic equip invicte de la categoria havent sumat set victòries en els set compromisos que han jugat. De moment ni els del Prat de Llobregat ni els conjunt blaugrana s’han vist afectats per la pandèmia, podent disputar tots els enfrontaments previstos. Un duel que obrirà la jornada des de la pista del Joan Busquets a partir de dos quarts de sis de la tarda amb arbitratge a càrrec dels col·legiats Alejandro Benavente i Guillermo Martín.