Buhos ha anunciat aquest dilluns una gira per teatres i auditoris de tot Catalunya, que inclou Tortosa. En concret, el concert està programat el 29 de gener al teatre auditori Felip Pedrell. L’espectacle està dirigit per Albert Pla i durà per nom ‘Teràpia col·lectiva’.

El passat 6 de novembre va veure la llum el nou disc de Buhos, El dia de la victòria, un nou treball ple d’himnes que en menys d’un mes ha estat capaç de superar el milió i mig de reproduccions a Spotify. Un disc que compta amb les col·laboracions de Miki Núñez, Suu, Lildami i com no podia ser d’una altra manera Stay Homas.

Després d’un any complicat per la societat i per la cultura en particular, Buhos segueix apostant per l’entreteniment i la música en directe.

Degut al context actual i convivint amb la incertesa constant en el món de la cultura, Buhos presenta un projecte que mai havia fet abans, lluny de festivals, multituds i places majors. Els auditoris són l’espai escollit per proposar un format on la música centrarà l’espectacle, però que també el teatre hi formarà part. Una obra de teatre musical amb crítica social, humor i sàtira, on el contacte directe amb el públic i la continua improvisació faran d’aquest espectacle una experiència única i irrepetible, demostrant un cop més que la cultura és segura i que els artistes aposten per nous formats per tant de seguir fent música.

Aquestes són les primeres dates confirmades:

19/12/20 L’Espluga de Francolí · Teatre del Casal
16/01/21 El Vendrell · Teatre Àngel Guimerà
22/01/21 Parets del Vallès · Teatre Can Rajoler
23/01/21 Les Borges Blanques
29/01/21 Tortosa · Teatre Auditori Felip Pedrell
30/01/21 La Seu d’Urgell
19/02/21 Manresa · Teatre Kursaal
26/02/21 Vic · Atlàntida Centre Arts Escèniques
27/02/21 Artesa de Segre
28/02/21 Granollers · Teatre Auditori de Granollers
05/03/21 Valls · Teatre Principal
12/03/21 Barcelona · Coliseum
13/03/21 Barcelona · Coliseum
27/03/21 Girona · Auditori de Girona
16/04/21 Viladecans · Teatre Àtrium
01/05/21 Martorell · TBC
08/05/21 Manacor · Teatre de Manacor
15/05/21 Olot · Teatre Principal
22/05/21 Roses · Teatre Municipal de Roses
29/05/21 Reus · Teatre Fortuny

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.