La Federació Catalana de Futbol, juntament amb altres entitats, s’han reunit de manera telemàtica amb el conseller d’Interior, Miquel Sàmper; amb la secretària general d’Interior, Beth Abad; i la directora general de Protecció Civil, Isabel Ferrer. El secretari general de l’FCF, Oriol Camacho, ha fet diverses peticions amb aplicació de caràcter immediat, entre les que es troben:

  • El tancament de les instal·lacions esportives a les 23.00 hores.
  • Autoritzar la mobilitat de cap de setmana per realitzar entrenaments.

Per al segon tram de la desescalada també s’ha demanat l’autorització per poder realitzar partits amistosos d’àmbit comarcal; mentre que ja en el quart i últim tram es pretén reprendre la competició, obrint els camps i pavellons al públic de manera progressiva i fent ús dels vestidors amb aforaments limitats.

Un instant de la reunió telemàtica

Un instant de la reunió telemàtica

També s’ha recordat que l’aturada de l’activitat esportiva està deixant les entitats esportives en una situació crítica de vulnerabilitat econòmica, amb la qual cosa s’ha demanat que el Govern aprovi ajuts per clubs i federacions amb caràcter urgent.

A la reunió també ha participat el president de la UFEC, Gerard Esteva; i altres de membres de federacions esportives catalanes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.