La Llibreria la Romàntica d’Amposta, situada al número 23 del carrer Sant Joan, ha estat víctima aquesta matinada de dijous d’un robatori. L’autor o autors dels fets han rebentat el marc d’un finestra i han trencat els vidres, moment en què ha saltat l’alarma de l’establiment. No obstant això, els delinqüents han tingut temps d’emportar-se una quantitat indeterminada de diners, que la propietària de l’establiment, Helena Herranz, ha preferit no concretar. Sí que ha confirmat que els danys materials només han estat a la finestra del local i que els autors del robatori no s’han emportat cap llibre. Els fets han estat denunciats al Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.