La Junta de Govern de la Diputació de Tarragona ha aprovat l’expedient de contractació del servei d’assistència tècnica per a la redacció d’un projecte constructiu i d’un estudi d’impacte ambiental per a la nova carretera de la Ràpita a Poble Nou del Delta, entre els punts quilomètrics 0 al 9,790. Amb aquest tràmit, la Diputació ja es prepara per poder executar la millora d’aquesta via un cop passi a formar part de la seva xarxa viària. Actualment, aquest tram és de titularitat municipal (la Ràpita i Amposta) i es preveu que s’incorpori a la Diputació un cop la Generalitat atorgui el vistiplau al Pla Zonal de Carreteres de la institució supramunicipal, on es contempla aquest traspàs.

L’expedient de contractació, per procediment obert, estableix un pressupost base de licitació de 125.841,51 euros, IVA inclòs (116.789,20 euros per a l’assistència tècnica per al projecte constructiu i 9.052,31 euros per a l’estudi d’impacte ambiental).

Per al diputat delegat del Serveis d’Assistència al Territori (SAT) de la Diputació, Adam Tomàs, l’aprovació ara del tràmit de licitació escurça els terminis per a la construcció de la carretera. “Ens permet guanyar un temps molt valuós, ja que podrem realitzar la millora d’aquesta via del Montsià tan bon punt ja en siguem els titulars”, ha indicat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.