La Policia Local d’Amposta va iniciar dilluns una campanya per informar a la ciutadania sobre les normes de circulació que regulen els Vehicles de Mobilitat Personal (VMP), popularment coneguts com a patinets elèctrics, i sensibilitzar els usuaris de la necessitat de complir amb la normativa vigent de trànsit.

Aquesta fase informativa acabarà aquest dimecres dia 25, moment a partir del qual es sancionaran totes aquelles infraccions que siguin detectades pels membres de la Policia Local d’Amposta.

Entre les infraccions que són motiu de sanció hi ha circular per voreres o zones de vianants, conduir utilitzant el telèfon mòbil, transportar viatgers, conduir utilitzant auriculars, conduir per un carril en sentit contrari o no respectar la senyalització viària, entre d’altres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.