La CUP Tortosa ha denunciat a Inspecció de Treball la gestió de la residència Sant Miquel Arcàngel per suposades irregularitats en l’acomiadament de diverses treballadores. La CUP acusa de mala pràxis aquesta residència per haver acomiadat de forma improcedent diverses treballadores i per no haver advertit que hi havia residents contagiats de covid-19. Els cupaires asseguren que la direcció de la Residència Diocesana hauria acomiadat almenys una desena de treballadores per mitjà d’un burofax mentre es trobaven de baixa laboral i en quarantena per haver donat positiu de covid-19.

La Residència Diocesana Sant Miquel Arcàngel, propietat del Bisbat de Tortosa i gestionada per una fundació, registra actualment el brot de coronavirus més gran de les Terres de l’Ebre amb 48 persones infectades. La CUP afirma que la direcció de la residència tortosina hauria estat amagant en un primer moment el brot a les treballadores del centre, cosa que va provocar que es disparés el nombre de persones contagiades en pocs dies.

Segons la CUP el personal de la residència Sant Miquel Arcàngel ha estat atenent casos covid-19 sense les proteccions individuals recomanades, ni les mesures de seguretat necessàries, per evitar la propagació entre els residents. La CUP ha reclamat al Departament de Salut i a l’ICS que intervingui la gestió de la residència.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.