El grup musical ebrenc Elma presentarà aquest dimecres 25 de novembre el seu nou single Solo Pido. La data no és escollida a l’atzar ja que s’ha decidit fer-la coincidir amb el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones. La cançó és precisament això, una crida de denúncia a la violència de gènere. Elma, amb el seu cantant Robert Pujol al capdavant, vol aprofitar aquest llançament per posar també el seu granet de sorra a través de la seva música, i en especial amb la lletra de la cançó Solo Pido, en la lluita per erradicar aquesta xacra social que és la violència de gènere.

El compromís del grup no només quedarà aquí, sinó que ha decidit lliurar part dels beneficis de la cançó a l’associació AVANTEBRE, cooperativa sense ànim de lucre i d’iniciativa social, nascuda amb l’objectiu de dinamitzar i millorar el territori incorporant una perspectiva de gènere i garantir una societat acollidora de la diversitat i lliure de violències. AVANTEBRE està format per un equip constituït majoritàriament per dones que acumulen més de 10 anys d’experiència en temes d’igualtat de gènere, diversitat sexual i prevenció de violències. A partir de les 12,00 hores del dimecres 25 de novembre, Solo Pido es podrà escoltar per les diferents plataformes digitals, entre elles Youtube i Spotify.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.