El Llagostera d’Andreu Guiu disputarà aquesta tarda a partir de dos quarts de sis de la tarda i en directe per Esport3, es jugarà el pas a la final de la Copa Federació, davant l’UCAM Múrcia de 2a B. El conjunt murcià és líder del subgrup 4B i arriba a n’aquest duel sense haver ni un sol partit aquesta temporada i va llançat per assegurar-se la promoció cap a 2a A.

De moment la Copa ha representat un bon coixí econòmic per als de la Costa Brava, després de superar a l’Ejea, Nàstic de Tarragona i Platges de Calvià. Després d’eliminar al conjunt mallorquí s’han guanyat el dret de participar en la Copa del Rei, on als setzens de final rebran la visita del RCD Espanyol.

Els gironins afronten aquest partit després d’haver pogut disputar tan sols tres partits a la lliga, a causa de la Covid-19. El tècnic dels llagosterencs Oriol Alsina s’ha lamentat en la prèvia del partit “Estem en desavantatge en aquest sentit. Arribem més cansats. Tenim futbolistes que han jugat els tres últims partits i és complicat que puguin tornar a repetir. Mirarem de gestionar-ho tan bé com sapiguem i potser ens en guardem algun per a la segona part o per a una possible pròrroga”, ha sentenciat.

Per aquest partit no tindrà a disposició al lesionat Juvanteny, ni Aleix Roig encara confinat per Coronavirus. Un partit que tindran que afrontar sense el caliu del públic, respectant les directrius establertes pel Departament de Salut i el PROCICAT.