Un home ha resultat ferit lleu aquesta dimecres a la tarda quan la furgoneta que conduïa, per causes que es desconeixen, ha topat contra la mitgera de l’autopista AP-7, al quilòmetre 343 al terme municipal d’Ulldecona. Els objectes que transportava han quedat escampats per la via i la circulació ha quedat interrompuda en sentit nord. L’avís de l’accident s’ha rebut a les 15.10 hores i fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.