La unitat II de la central nuclear Ascó s’ha connectat novament a la xarxa elèctrica aquest dimarts, a les 18.04 hores, després de finalitzar les activitats corresponents a la seva 26ª recàrrega de combustible, donant pas a un nou cicle d’operació, el vint-i-setè. Els treballs d’aquesta parada, per als quals s’han incorporat uns 900 professionals de diferents perfils i especialitats, han estat marcats per un rigorós reforç de les mesures de prevenció i protecció, ja establertes des de l’inici de la crisi sanitària, amb l’objectiu de fer front al risc de contagi per Covid-19 i completar tots els treballs preservant la salut de les persones i la seguretat de la planta, segons informa en un comunicat ANAV.

Tal com va succeir a la primavera, durant la recàrrega de la Unitat I de la central, el context de pandèmia va dur a ANAV a preparar amb antelació i d’una manera molt específica totes les accions planificades per fer compatible l’estricte compliment de totes les mesures de prevenció establertes amb l’execució de les tasques necessàries i garantir un proper cicle d’operació segur. Com a resultat, el projecte ha conclòs de manera satisfactòria i sense incidències remarcables.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.