La junta directiva de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) ha aprovat donar l’import equivalent a 1.000 litres de llet a la dotzena edició Gran Recapte que ha iniciat avui el Banc d’Aliments de les Terres de l’Ebre. Enguany, a causa de la pandèmia covid-19, els principals canals de recollida són virtuals. Als supermercats, les donacions monetàries es poden fer entre el 16 i el 21 de novembre, comprant bons de diversos imports.

A la vegada, l’AECE fa una crida a tots els seus associats a col·laborar amb aquesta iniciativa solidària.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.