La Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó de la Ràpita ha incorporat el servei de préstec a domicili per a les persones amb dificultats de mobilitat temporal o permanent i a les entitats que les acullen, com residències o centres de dia. Aquest servei vol fer arribar el fons de la biblioteca a les persones grans o amb mobilitat reduïda. La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, ha explicat que “ens trobem en una situació en què hi ha persones amb mobilitat reduïda de manera permanent o que formen part de col·lectius de risc; i d’altra banda, altres persones que pel fet de complir amb la quarantena no poden sortir de casa durant deu dies, i des de la biblioteca els hi volem posar la cultura al seu abast”.

Per sol·licitar el servei cal contactar amb la biblioteca a través del telèfon 977 74 45 33 o del correu electrònic [email protected]. Un cop sol·licitat, el personal de la biblioteca gestiona el préstec a domicili i fa el corresponent lliurament en l’horari pactat prèviament per telèfon. És necessari el carnet de la biblioteca o de qualsevol de les biblioteques de Catalunya, en cas de no tenir-lo es facilitarà un full per recollir les dades necessàries per fer el carnet. En el cas de les entitats es farà un carnet al seu nom.

Els documents prestats passen 48 hores en quarantena i es desinfecten per complet abans de prestar-se en la següent entrega. El servei de préstec es duu a terme els dimarts a la tarda i els dimecres al matí.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.